LisetteT1Small.JPG

BE THE RADIANT YOU THAT YOU WERE BORN TO BE!

Hej!
Jag är Lisette,

och jag är här för att bidra till människors hälsa & livsenergi

 

Jag är Hälsokonsult inom naturlig hälsa, examinerad Folkhälsovetare, Ayurvedisk hälsovägledare och Yogalärare med en intuition inriktad på att hitta- och rensa i det som står i vägen för hälsa och kraft på det inre planet.

 

Min egen djupgående läkningsresa bakom mig, som jag delar med mig av i min bok; "Inte mindre än frisk - Min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg"

 

Med denna visdomsgrund i självläkning och intuitiva förmåga att se och känna frekvenser/energi vägleder jag människor till att skapa hälsa och livskraft.

 

Min styrka och fokus ligger i att utforska de grundläggande orsakerna till obalans genom att se till de energimässiga och cellhälsomässiga aspekter som ligger till grund för ohälsan samt hur vi kan hantera de inre motstånd som uppkommer i en hälsoförändringsprocess.

Men, det var inte så allt började..

Mitt varför...

Året är 1996 då jag blev informerad om att min sjukdomssituation var obotlig och att det enda som stod att göra var att med kemiska och invasiva metoder ge mig ett så drägligt liv som möjligt

 

Om livet från och med nu skulle innebära en plågsam väg in i döden, så fick det lika gärna vara. Jag stod i ett vägskäl av att antingen kapitulera inför det faktum att mitt liv som jag kände det var över - eller att viga mitt liv åt att SÖKA SVAR OCH LÖSNING PÅ MIN SITUATION. Efter flera år av sökande, laborerande och studier lyckades jag återskapade full hälsa och kraft med naturen som vägvisare. Under vägen öppnades min intuitiva förmåga och jag fick en riktning för min plats i världen.

About.JPG
 
Boken Inte mindre än frisk - min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg

Boken
"Inte mindre än frisk -
Min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg"

I min bok delar jag frikostigt med mig av min väg från svår ledgångsreumatism till att bli helt fri från symptom av RA! 

Boken finns att beställa i alla bokhandare & nätbokhandeln. Nedan kan du köpa den direkt i min bokshop:

KLARSEENDE & INTUITION

Jag har sedan barn haft en förmåga att känna in andra människor energimässigt, även om man som barn inte förstod min förmåga. En energikänslighet och empatisk förmåga kan vara en tuff utmaning i den tredimensionella existens som vi haft här på jordplanet (vi är på väg till högre dimensioner). Är du högsensitiv, så relaterar du alldeles säkert och det kan ta tid att förstå sin "gåva" eller energikänslighet.

 

Min förmåga innebar att jag kunde känna hur andra runt om kring mig mådde och ibland till viss mån vad de tänkte. Det var ett tunt hölje för mig mellan det "fysiska"- och det mer högfrekventa energiplanet. Jag tittade på världen med en observerande medvetenhet, såg större sammanhang och såg saker "utifrån" så att säga. Jag upplevde tidigt att det fanns strukturer och system här, som var begränsande och betungande.

 

Efter olika större och tuffa händelser i livet kom min intuition att öppnas upp allt mer och detta har varit ett fantastiskt extra redskap för mig i min verksamhet att hjälpa människor att återskapa sin hälsa och livsnergi. Jag utvecklade mitt sätt att arbeta med energiplanet via min Energy Work, som innefattar healing, inre processer, budskap/vägledning och energirensning. Allt detta bidrar till frekvenshöjning och inre utveckling".

HealingHands.jpg