LisetteT1Small.JPG

Men det var inte så allt började...

Hej! Jag Är Lisette, 

och jag är här för att hjälpa till i den här tiden. Genom att med min erfarenhet och medfödda sensitivitet hjälpa människor att läka och utvecklas.

Jag är Hälsokonsult inom naturlig hälsa, examinerad Folkhälsovetare, Ayurvedisk hälsovägledare och Yogalärare med en intuition inriktad på att hitta- och rensa i det som står i vägen för hälsa och kraft på det energimässiga planet.

 

Min egen djupgående "läkeresa", delar med mig av i min bok; "Inte mindre än frisk - Min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg"

 

Med denna visdomsgrund i självläkning och intuitiva förmåga att se och känna frekvenser/energi vägleder jag människor till att skapa hälsa och livskraft.

 

Min styrka och fokus ligger i att utforska de grundläggande orsakerna till obalans genom att se till de energimässiga och cellhälsomässiga aspekter som ligger till grund för ohälsan samt hur vi kan hantera de inre motstånd som uppkommer i en hälsoförändringsprocess.

Mitt "Varför..."

Året är 1996 då jag blev informerad om att min sjukdomssituation var obotlig och att det enda som stod att göra var att med kemiska och invasiva metoder ge mig ett så drägligt liv som möjligt

 

Om livet från och med nu skulle innebära en plågsam väg in i döden, så fick det lika gärna vara. Jag stod i ett vägskäl av att antingen kapitulera inför det faktum att mitt liv som jag kände det var över - eller att viga mitt liv åt att SÖKA SVAR OCH LÖSNING PÅ MIN SITUATION. Efter flera år av sökande, laborerande och studier lyckades jag återskapade full hälsa och kraft med naturen som vägvisare. Under vägen öppnades min intuitiva förmåga och jag fick en riktning för min plats i världen.

About.JPG

Intuition

Jag har sedan barn haft en förmåga att känna in min omgivning energimässigt, även om jag inte då förstod mina upplevelser. Det var ett tunt hölje för mig mellan det "fysiska"- och det "inre". Jag tittade på världen med en observerande medvetenhet och såg större sammanhang. Jag upplevde tidigt att livet kändes begränsande och betungande och saknade kärlek.

 

En energikänslighet och en inkännande förmåga kan vara en tuff utmaning, är du högsensitiv så relaterar du alldeles säkert. Det kan ta lite tid och dedikation till att förstå sin "gåva" och kanalisera den till en kraft istället för en känsla av "belastning". Nåväl,

Efter olika större och tuffa händelser i livet kom min intuition att öppnas upp allt mer och jag har kunnat skapa allt mer medvetemhet kring den. Intuitionen & energiseendet är ett fantastiskt redskap för mig när jag vägleder människor i hälsa & inre utveckling, som jag gjort sedan år 2007.

Jag har utvecklat mitt eget sätt att arbeta med min förmåga via det jag kallar "Energy Work", som innefattar;

intuitiv vägledning,

inre processer,

energirensning &

healing

 

- som bidrar till att frigöra energimässiga blockeringar, läka på djupet och uppnå högre inre utveckling.